آزمایشگاه فرآورده های غذایی
دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل
1403
1. اندازه گیری نیتریت فراورده های گوشتی 2. آزمون تعیین اسیدیته و pH شیر و فراوردههای آن 3. اندازهگیری مقدار کل ماده خشک- شیر، خامه و شیر تبخیر شده 4. اندازه¬گیری مقدار چربی شیر
سمیه رهایی
معصومه رضایی مشایی
تجهیزات آزمایشگاه
- دستگاه اندازه گیری پی اچمشخصات کامل
- آونمشخصات کامل
- سانتریفیوژ ژربرمشخصات کامل
- ترازوی حساسمشخصات کامل
- دما و رطوبت سنجمشخصات کامل
موقعیت جغرافیایی
مازندرانآمل
مازندران، آمل، کیلومتر 3 جاده آمل به محمودآباد، پردیس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل
01144442137 01144154265
labs@ausmt.ac.ir
آزمایشگاه های استان مازندراناستاندارد ها