آزمایشگاه فرآورده های غذایی

دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل

1403

1. اندازه گیری نیتریت فراورده های گوشتی 2. آزمون تعیین اسیدیته و pH شیر و فراورده‌های آن 3. اندازه‌گیری مقدار کل ماده خشک- شیر، خامه و شیر تبخیر شده 4. اندازه¬گیری مقدار چربی شیر

سمیه رهایی

معصومه رضایی مشایی

تجهیزات آزمایشگاه
    موقعیت جغرافیایی

    مازندرانآمل

    مازندران، آمل، کیلومتر 3 جاده آمل به محمودآباد، پردیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل

    01144442137 01144154265

    www.ausmt.ac.ir

    labs@ausmt.ac.ir

    آزمایشگاه های استان مازندران
    استاندارد ها