آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

1402

آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز در عسل و مواد خوراکی با طیف سنجی نوری-آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی-آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل-آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون-آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)-آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)-آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون-آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون یدومتری- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون- آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل- آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)- آزمون کامل(شیمیایی) عسل- آزمون اندازه گیری رطوبت- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز- آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل-آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل

رحیم اسم خانی

شیوا ولیلو

تجهیزات آزمایشگاه
    موقعیت جغرافیایی

    آذربایجان غربیخوی

    آذربایجان غربی، خوی، کیلومتر 5 جاده خوی سلماس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

    04436432685

    resmkhani_84@yahoo.com

    آزمایشگاه های استان آذربایجان غربی
    استاندارد ها