آزمایشگاه کنترل کیفیت دانه
وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی موسسه تحقیقات برنج کشور
1370
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مرتبط با کیفیت برنج (ظاهری، پخت، ارزش تغذیه ای) بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی
میترا یکتا
فاطمه حبیبی
تجهیزات آزمایشگاه
- حمام آبمشخصات کامل
- هات پلیت و همزن مغناطیسیمشخصات کامل
- ترازوی حساسمشخصات کامل
- آونمشخصات کامل
- هات پلیت و همزن مغناطیسیمشخصات کامل
موقعیت جغرافیایی
گیلانرشت
گیلان، رشت، صندوق پستی 1658، کدپستی 13475-41996.
33690052-013 33690051-013
info.rice@areeo.ac.ir
آزمایشگاه های استان گیلاناستاندارد ها