موضوع خبر : آزمایشگاه ها , شبکه آزمایشگاهی

عنوان خبر : سیزدهمین نشست مدیران شبکه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

تاریخ : 1392/08/13تعداد بازدید : 2185


سیزدهمین نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو در تاریخ یک‌شنبه 12 آبان در محل پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست که با حضور بیش از 65 نفر از مدیران، کارشناسان و رابطین منتخب آزمایشگاه‌های عضو از سراسر کشور، برگزار گردید، مدیران مراکز از نزدیک با هم ملاقات نموده و در خصوص افزایش همکاری‌های مشترک بحث و تبادل نظر نمودند.   
در ابتدای این نشست، آقای دکتر علیرضا قاسمپور، رئیس پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی ضمن خوشامدگویی به میهمانان به معرفی پژوهشکده و دستاوردهای آن پرداختند.ایشان همچنین فرمودند: با توجه به سابقه و پیشینیه درخشان ایران در استفاده از گیاهان دارویی، دانشگاه شهید بهشتی با تأسیس پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی قدم در این عرصه گذاشته و امیدوار است با استفاده از نیروهای متخصص، حرکتی نهادینه و پویا را آغاز نماید. این پژوهشکده با مجوز سازمان توسعه صنعت ملل متحد(UNIDO) و در راستای نیاز کشور برای استفاده بهینه از گیاهان دارویی بومی ایران تأسیس شده است. این پژوهشکده شامل چهار گروه فیتوشیمی، بیولوژی، کشاورزی و مهندسی شیمی می باشد که اساسنامه و تشکیلات آن به تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده و در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.
آقای دکتر رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو، سخنران بعدی جلسه بودند که به ارایه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو پرداختند. ارتباط چهره به چهره مدیران با یکدیگر، بررسی زمینه‌های مشترک همکاری بین آزمایشگاه‌ها و آشنا شدن آزمایشگاه‌ها با ظرفیت‌ها و توانایی‌های همدیگر، از مهم‌ترین اهداف برگزاری نشست مدیران است که ایشان به آن اشاره کردند. ایشان همچنین بر اهمیت کارگروه‌های تخصصی شبکه تاکید کردند و بیان نمودند که هم اکنون 237 نفر از کارشناسان آزمایشگاه‌های عضو در قالب 7 کارگروه تخصصی در شبکه فعالیت می‌کنند که این مساله چشمگیر بوده و می‌تواند نقش پر رنگی در ارتقاء سطح دانش تخصصی آزمایشگاه‌ها ایفا نماید.
در بخش دوم برنامه آقای مهرداد محرمی، مدیر ارشد آزمایشگاه‌های مرکز پژوهش متالورژی رازی در خصوص مشتری مداری در آزمایشگاه‌ها و تجربیات مرکز رازی در این زمینه صحبت‌هایی را بیان نمودند. آزمایشگاه مرکز پژوهش متالورژی رازی به عنوان یک آزمایشگاه خصوصی که همواره رتبه‌های برتر را در بین آزمایشگاه‌های عضو کسب کرده، روش‌ها و سیستم‌های نوینی را در زمینه مشتری‌مداری در مرکز خود بکار گرفته اند و نتایج قابل توجه را نیز کسب کرده اند که می‌تواند برای آزمایشگاه‌های دیگر یک الگو و مدل مناسبی باشد.
در بخش بعدی برنامه آقای مهندس مجتبی نسب، دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو، با ارایه گزارشی در خصوص ارزیابی آزمایشگاه‌های عضو شبکه در سال 1391 پرداختند و بر لزوم توجه بیشتر مدیران بر شاخص‌های ارزیابی آزمایشگاه‌ها و مشارکت در برنامه‌های شبکه آزمایشگاهی تاکید نمودند. در انتهای بخش دوم این گردهمایی از 20 نفر از کارشناسان منتخب و رابطین برتر شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو در سال 1391 تقدیر بعمل آمده و جوایزی به آن‌ها اهدا شد.
در بخش پایانی برنامه، شرکت کننده‌گان از تجهیزات و امکانات آزمایشگاه‌های پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی شهید بهشتی بازدید بعمل آورده و از نزدیک با امکانات و پرسنل پژوهشکده آشنا شدند.
برای مشاهده عکس‌های نشست مدیران اینجا را کلیک کنید.