آون
تاریخ بروز رسانی : 1403/08/16
آزمایشگاه مربوطه :آزمایشگاه فرآورده های غذایی
سازمان مربوطه :دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل
خاصیت قابل اندازه گیری :
شماره تماس آزمایشگاه :01144442137
عنوان دستگاه :Oven
زمینه های کاربردی :
محدودیت های دستگاه :
توضیحات:
مورد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
---|---|---|
میزان رطوبت | درصد رطوبت | 2 |
خدمات قابل ارایه با این دستگاه
شرح خدمات | نحوه ارایه خدمات | هزینه خدمات (ریال) |
---|---|---|
اندازه گیری میزان رطوبت | توسط آزمايشگاه | 0 |
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
---|---|---|---|
8 | 16 |
تجهیزات جانبی این دستگاه :
آخرین وضعیت دستگاه : آماده سرويس دهي
متخصصین دستگاه
نام و نام حانوادگی | مرتبه علمی | شماره تماس |
---|---|---|
زلیخا شیروانی | دکتری | 01144442137 |