نمونه بردار
تاریخ بروز رسانی : 1403/05/10
آزمایشگاه مربوطه :آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی
سازمان مربوطه :دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
خاصیت قابل اندازه گیری :
شماره تماس آزمایشگاه :04436432685
عنوان دستگاه :Sampler
زمینه های کاربردی :
محدودیت های دستگاه :
توضیحات:
مورد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
---|---|---|
شاخص های عسل | ppm | 0.01 |
خدمات قابل ارایه با این دستگاه
شرح خدمات | نحوه ارایه خدمات | هزینه خدمات (ریال) |
---|---|---|
آزمون قند و آزمون تعیین PH عسل | توسط آزمايشگاه | |
آزمون تعیین خاکستر عسل | توسط آزمايشگاه | |
آزمون پرولین عسل | توسط آزمايشگاه | |
آزمون فعالیت دیاستازی عسل | توسط آزمايشگاه | |
آزمون تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز | توسط آزمايشگاه |
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
---|---|---|---|
پنجشنبه | 8 | 13 | |
8 | 16 |
تجهیزات جانبی این دستگاه :
آخرین وضعیت دستگاه : آماده سرويس دهي
متخصصین دستگاه
نام و نام حانوادگی | مرتبه علمی | شماره تماس |
---|---|---|
مصطفی هنری علمداری | استاديار | 04436432685 |