مخلوط کن
تاریخ بروز رسانی : 1401/02/24
آزمایشگاه مربوطه :آزمایشگاه غذاهای کنسرو شده و آماده مصرف
سازمان مربوطه :سازمان ملی استاندارد ایران پژوهشگاه استاندارد پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی گروه پژوهشی فراورده های غذایی، حلال و کشاورزی
خاصیت قابل اندازه گیری :
شماره تماس آزمایشگاه :2529-32802130-026
عنوان دستگاه :Blender
زمینه های کاربردی :
محدودیت های دستگاه :
توضیحات:
مورد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
---|---|---|
مخلوط کردن | دور بر دقیقه | - |
خدمات قابل ارایه با این دستگاه
شرح خدمات | نحوه ارایه خدمات | هزینه خدمات (ریال) |
---|---|---|
مخلوط کردن | توسط آزمايشگاه |
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
---|---|---|---|
8:00 | 14:00 |
تجهیزات جانبی این دستگاه :
آخرین وضعیت دستگاه : آماده سرويس دهي
متخصصین دستگاه
نام و نام حانوادگی | مرتبه علمی | شماره تماس |
---|---|---|
ریکا جوانشیر | کارشناس ارشد | 2529-32802130-026 |